Crossnyt.dk logo

Gryning fik kørt en del i påsken

Mathias Gryning kørte en del i påsken og denne weekend stod den på test af affjedring i Sverige.

Mathias fortæller:

- Dutch Masters i Oldebroek kom hjem sidste uge fra Holland/Belgien, hvor jeg har tilbragt en del tid nede i løbet af påsken. Jeg tilbragte den første uges tid med Team Westside Racing, som havde arrangeret en træningslejr for teamet, så alle fik trænet en masse timer med god gejst hele ugen. Super fedt arrangement. Samtidig fik jeg tid til at besøge Thomas lidt, efter han har været i Spanien længe og kørt de første par VM afdelinger. Jeg valgte så at deltage i Dutch Masters i Oldebroek på vej hjem for at få lidt race timer, fortæller en travl Mathias og forsætter.

- Min dag forløb fornuftigt, jeg havde lidt svært ved at finde mig tilpas på banen, men fik kørt et par fornuftige heats og kom i mål som henholdsvis P19 og P18. Mine starter var ekstremt dårlige, så det gjorde det svært i det hårde felt nu hvor VM kørerne havde fri weekend, havde mange valgt at stille til start. Den store MX1 klasse er bestemt ikke nogen leg, de drenge lever helt klart op til navnet “kongeklassen”. Så jeg glæder mig til at få sat tingene sammen og arbejdet på nogle små ting, så jeg kan komme længere op i rækken og være med helt deroppe, hvor jeg selv mener jeg hører til, fortæller en ambitiøs Mathias.

- Her i weekenden var jeg i Sverige for at teste lidt affjedring, og så skal jeg have kørt løbscyklen ind så den er klar til sæsonen. Nu er der lige et par uger igen inden sæsonen for alvor starter til det Svenske mesterskab på Saxtorp d. 21-22. En dyb sandbane som ikke ligger ret lang fra Øresundsbroen, så hvis nogle danskere skulle få lyst til at se noget fedt race, så skal de tage turen til Sverige og se det Svenske mesterskab d. 21-22 april, slutter Mathias, som vi glæder os til at følge på den store MX 1 maskine i år.

gryning1.jpg