Crossnyt.dk logo

Gryning gør sig klar til MX 1

Marhis Gryning dansk mester i MX 2 i år forbereder 2018, hvor han skal forberede sig til en større maskine.

Mathias fortæller:

- Jeg syntes selv, jeg har fundet mig rigtig godt tilrette på 450’ og er rigtig glad for at jeg kunne tage mit setup med over fra 250’ til 450’ så det betyder rigtig meget, at vi ikke skal starte forfra med at teste alle mulige ting. Jeg syntes kørestilen passer lidt mere til mig, så jeg ser meget frem til at komme i gang med den rigtige vinter træning, fortæller Mathias, men hvad er så den rigtige vintertræning.

- Jamen henover vinteren skal jeg have kørt så mange timer som muligt, ligesom alle andre, og så skal jeg bare fortsætte med at hygge mig med det, jeg laver. Jeg har siden sæson afslutningen formået at holde formen lidt ved lige, så jeg kan bygge videre på den her i det nye år. Derudover skal jeg til Italien et par uger i foråret, hvor jeg også vil deltage i det Italienske Mesterskab som en lille teaser inden sæsonen for alvor bliver skudt i gang. Jeg skal også tilbringe en del tid i Belgien, så jeg kan få lidt mere styrke i sandet nu, jeg skal op på den store maskine, siger Mathias, som ikke kørte supercross i år, men skal næste år.

- Hvorfor i ikke så mig til supercross sidste år var grundet min operation i skulderen, som gjorde jeg ikke ville være klar til race allerede i februar. Men jeg er meldt til start i 2018 og håber på at se en masse danske fans heppe på os derover d. 2/3 februar, griner Mathias, der får hjælp også for det hele kan køre rundt.

- En stor tak skal lyde til alle mine sponsorere for at støtte mig i sæson 2018!
WestSide Racing. Au2parts, Sørby VVS, Sørby Auto, Bridgestone Tires, Nørrebro Fysioterapi, Ivans Dækcenter, CTI Knee Braces, Sports Team Næstved, Valvoline, The six, KTM Skandinavien, SOS Racing Parts, Brian Jorgensen MXschool, Ultimate Racing Suspension i Holland, Holbøll A/S, Egeskovs busser, siger Mathias Gryning.

FB_IMG_1514123243476.jpg