Crossnyt.dk logo

Gryning interview

Næstved Motor Klub har lavet en lille snak med Mathias Gryning, der er med til supercross i Herning denne weekend.

I det fine Medlemsportræt nedenfor kan du læse om hans 2020.

NMK er en klub med stor mangfoldighed. Det kommer til udtryk i både sportsgrene, hvor vi har mc, auto og aquabike, men også i relation til medlemmernes alder, ambitioner, erfaring, fokus og meget andet.
For at vise mere af denne personlige mangfoldighed, vil vi i år lave en del medlemsportrætter, der viser at NMK er for alle; ung som gammel, høj som lav, mesterskabsjægere og weekendkrigere + mange flere.
Vi lægger ud med Mathias Gryning, der bl.a. skal køre supercross i Herning i weekenden.


MEDLEMSPORTRÆT: Mathias Gryning
#334 - 23 år - kører A MX1 på en Yamaha YZF450

Q: Hvor tit træner du sommer/vinter?
A: Jeg forsøger at køre 3-4 gange MX om ugen, året rundt. Det supplerer jeg med cardio og styrketræning. Al min træning udfører jeg i samarbejde med Jeppe Alber fra Peakphysique, som holder et skarpt øje med at min krop får den rigtige mængde træning i de rigtige træningszoner.

Q: Hvornår startede du med at køre motocross?
A: Jeg kørte mit første løb i 2001, da jeg var 5 år gammel.

Q: Hvad var den største oplevelse i 2019?
A: At få muligheden for at deltage i mit første VM i MX1-klassen. Det er noget jeg altid har drømt om at komme til, og så at kunne køre i Sverige foran en masse mennesker, familie, venner og fans var ekstra fedt! Samt at vinde det Danske mesterskab for hold til Næstved Motorklub var helt klart også en af højdepunkterne.

Q: Hvad skal der ske i 2020?
A: I sæson 2020 har jeg skiftet til Yamaha for Yamaha Store Roskilde, et team jeg har kørt og vundet DM for to gange før (tilbage i 2011 og 2012). Så målet er klart, og det er at komme tilbage på toppen og få endnu en DM-titel til Næstved Motorklub og Yamaha Skandinavien.

Q: Er du klar til Supercross i Herning?
A: Ja det synes jeg, og Supercross i Herning er altid en sjov begivenhed. Det er en weekend med en masse spændende race i Boxen og masser af tid til at hilse på, og skrive autografer til de mange publikum og fans, som altid finder vej til Boxen i Herning.

facebook link til Næstved Motor Klub

Billede / AFOTO 

Screenshot_20200206-073230_Facebook.jpg