Crossnyt.dk logo

Guld i år?

Mike Underbjerg Lauritsen fra Filten Racing Team går efter DM guld i MX 2 klassen. Han er klar, teamet er klar - samtidig er han er i vante rammer, Crossnyt snakkede med ham.

- Jeg var så klar til DM sæsonen Speedy, da det hele blev lukket ned, og jeg har så holdt mig i gang med kondi og kørsel, da vi måtte det igen. Jeg har lige været 14 dage i Holland og tager derned igen på mandag med Team Danmark. Jeg var træt af det hele stoppende, da jeg var helt klar til sæsonstart. Stille og roligt har jeg arbejdet hen mod specielt at kunne lægge på i forhold til sidste år for at kunne toppe 3. pladsen fra 19, fortæller en tændt Mike, der har store forventninger til Korskro banen.


- Den er fed, jeg kan faktisk godt lide den bane, så der er ingen undskyldninger, fortæller Mike, der har samme setup som i 19 næsten.


- Yamaha igen samme folk omkring mig et kæmpe tak for hjælpen til alle der bakker mig op specielt til Filten Racing Team og ikke mindst Jens B, der har arbejdet med noget andet affjedring i god tid, så alt er klappet og klart, griner Mike, der har travlt.


- For pokker Speedy jeg afholder markræs hjemme i denne weekend, så jeg er ude at kigge på en bil, griner han. 


Mike har fart på i alle retninger, men når weekendens markræs er ovre, er han klar til at gå efter titlen til DM A.

received_291131411994586.jpeg