Crossnyt.dk logo

Haagensen har været stabil.

Nicklas Haagensen er lige nu nr. 6 i kampen om DM MX 2 og er tilfreds som sæsonen er forløbet.

- Jeg havde sidste år svært ved at finde farten efter min skade - kæmpede hele sæsonen med det. I år er det meget bedre, jeg føler mig bedre i kontrol med farten, der har sendt mig indenfor i top 10 i alle DM heatene, lyder det fra den unge jyde.


- Jeg vil selvfølgelig gerne længere op i feltet, men har også den tålmodighed, jeg skal have så jeg ikke forcere noget og får en dum skade, lyder det fra Nicklas, der arbejder på at blive bedre.


- Jeg er også til i år begyndt at træne meget mere herhjemme - cykler en del og har flyttet rundt på nogle ting, så det passer bedre til mig. Jeg føler stadig jeg bliver bedre hver gang, jeg kører i HMCC var jeg 3er i 2. heat indtil jeg væltede.


- Armpump har jeg døjet med koncentrerer mig om at trække vejret og har fokus på ikke at angribe hele tiden så kommer farten. Noget jeg bruger meget er board med tider, lyder det fra Nicklas, der har taget sin karrierer i egen hånd med fokus på fremtiden og forhåbentligt med at kig indenfor i løbet af denne sæson til DM i MX 2.