Crossnyt.dk logo

Haagensen skal bare træne

Nicklas Haagensen havde for alvor fundet farten i MX 2 klassen og var godt med i DM serien inden han til DM afdelingen i Holstebro pludselig var ude. Nicklas havde forinden været ude på et foto shout, hvor han rykkede sit ene korsbånd over. Nu er han opereret og er klar til at kigge på 2018 - uden dog for alvor at have det hele på plads.
Nicklas fortæller:

- Min planer her over vinteren er bare at få trænet, så meget som jeg overhovedet kan komme til, så jeg kan blive klar til 2018. Ikke så meget på crosseren, men meget styrke osv. for at få mit knæ så stærkt som muligt - på et tidspunkt skal vi nok i RMS lave noget sammen, som vi har gjort de sidste århvor turen er gået til Spanien.

- Mit knæ har det rigtig godt det eneste, der driller lidt er at strække det, men det bliver også bedre og bedre, fortæller den unge rytter. Han bliver spændende at følge, hvis han kan finde farten igen er alt muligt, men hvad skal han køre på.

- Ved ikke helt hvem jeg skal køre for endnu, men hvis det bliver et team, så vil jeg gerne køre for MA igen i 2018, men nu må vi se, hvordan vi får enderne til at nå sammen, slutter Nicklas, vi får glæde af igen i 2018.
received_10210220338045844.jpeg