Crossnyt.dk logo

Haagensen vil ikke tænke for meget på DM

Nicklas Haagensen har kørt sig til at være 1. udfordre til DM guldet når det hele skal afgøres i Næstved.

MX 2 klassen bliver spændende at følge den. 19 september 6 point fører Kenneth Kaalund med, men Nicklas Haagensen har de sidste 2 DM afdelinger vist, at han er i topform inden den sidste DM afdeling.

- Jeg tænker ikke så meget over det – jeg skal bare forsætte med at arbejde, som jeg har gjort hele sæsonen, og så må vi se om det rækker. Jeg kan da godt mærke, det er svært at holde helt fokus, for nu snakker om DM guld, fortæller Haagensen, der retter en stor tak til Julle.

- Min kæreste har arbejdet meget mentalt med hendes sport, og hun har virkelig hjulpet mig med at få rettet fokus på de rigtige ting, hvor jeg før har været meget flyvsk. Hun har på alle måder gjort en forskel. Jeg syntes bare, der er mange ting, der virker nu - Bo har helt styr på min affjedring. Per chef for teamet ofre sig som resten af min familie og mine trofaste sponsorer, det er dem, jeg prøver at betale tilbage med min kørsel, fortæller Haagensen.

Mors og Esbjerg hvor han har gjort godt er sandbaner, hvad med Næstved, hvor stærk er han der.

- Jeg tror det er lidt det samme som Kaalund – i Hedeland kørte jeg mig op til dem, styrtede desværre, men er ikke sådan, øv jeg kan ikke finde ud af at køre på hårdbane, slutter en rolig og fokuseret Nicklas Haagensen.

 Foto/Pers-photo.com

240400765_10219674573555823_6194979311632997969_n.jpg