Crossnyt.dk logo

Hård dansker-lørdag på Lommel

Alle ved at Lommel er en af de svære baner på VM og EM kalenderen, men selvom danskerne havde det svært under lørdagens EM og VM for kvinder, så blev der også kørt gode point hjem.

Hos kvinderne toppede Sara Andersen den danske liste med 14-10 placeringer i heatene og en samlet 11. plads. En OK placering på et underlag som bestemt ikke er Saras favoritunderlag.

Malou Jakobsen er langt gladere for sand, og hun fik udnyttet de lange ben som hun havde håbet på. Med 11-16 og en samlet 12. plads var hun også tæt på at indfri den top-10 placering hun havde sat sig som mål.

Line Dam havde ikke dagen i dag, men selvom hun nok ikke er tilfreds med 21-15 heatplaceringer og en samlet 20. plads, så fik hun kæmpet sig igennem diverse uheld, som trods alt gav hende 6 gode point med i baggagen.

Babara Aagaard kæmpede sig også bravt igennem sandmasserne og med 29-25 samlet 27 som hendes placeringer, kan hun også notere sig for en god gang VM sand erfaring.

I EMX250 var marginalerne heller ikke på danskernes side. William Kleemann var eneste dansker der kvallede ind til de pointgivende heat, men han gjorde det til gengæld også rigtigt godt. Med 25-32 heatplaceringer var han tæt på pointene, og en notering for en samlet 34. plads afspejlet ikke helt hans flotte indsats.

Det samme er gældende for Magnus Smith, der blot var 2 placeringer fra at kvalle id, og var han kommet igennem nåleøjet, var fornemmelsen også, at han sagtens kunne have kørt med de andre.
For alle danskerne ser det generelt ud til, at det blot lige handler om at få marginalerne på sin side, og at det blot er et spørgsmål om tid.

Foto: Klaus Rasmussen

william-kleemann.jpg