Crossnyt.dk logo

Haarup med DK på tur

Mikkel Haarup var en del af besætningen der fik sølv i weekenden, her fortæller han om løbet sydpå.

- Jeg kørte i denne weekend Coupe De L'Avinir sammen med en masse andre danskere. Allerede om lørdagen gik det over alt forventninger for vores "Open class" hold da vi kvallede 1'er, med en heldholdsvis 1, 3 og 32 plads.

- I søndages første heat kommer jeg godt fra start og tager føringen på første omgang, trækker derefter et godt hul og ligger der resten af heatet. Med Ankjær som 4'er og Smith som 28 så fører vores hold efter første heat.

- Til andet heat tager jeg holeshot og vinder heatet, Smith bliver 25, dog udgår Ankjær vi er dog stadig med i kampen om sejren, da man må smide to heat væk.

- Til tredje heat tager jeg holeshot endnu engang og vinder 3. og sidste heat. Ankjær bliver 12 selvom han kørte med en hånd fyldt med vabler. Smith'en bliver 33 efter at have ligget 24 indtil anden sidste omgang, hvor han så væltede.

- Vores "Open" hold blev samlet 2'er på dagen blot 3 point fra 1. pladsen hvilket jeg synes, vi godt kan være stolte over, da vi kun besluttede i sidste øjeblik at stille op. Danmark slutter nr. 2 som nation takket være den gode indsats fra både 65 og 85 klassen, lyder det fra Mikkel Haarup.

 

mikkel haarup.jpg