Crossnyt.dk logo

Haarup og Smith imponerer i Kegums

På trods af lidt uheld imponerede Mikkel Haarup, og så var der også andre danske VM og EM point på kontoen samt en placering kun 3 point fra Top-10 i EM stillingen til Smith.

I VM MX2 klassen var det en eventfyldt dag, med både styrt og kaos for Mikkel Haarup, men med helt igennem fantastisk kørsel formåede han, at køre 7-6 placeringer hjem i de to heat. Det gav ham en samlet 7. plads á point med Rick Elzinga på 6. pladsen. Men endnu vigtigere, så hentede han 7 point på Andrea Adamo i VM stillingen, og ligger nu kun 40 point fra stillingens nr. 5.

William Kleemann blev nr. 21 i første heat, og var dermed kun en placering fra point. Dem hentede han til gengæld i andet heat, hvor han blev nr. 19 og kunne sætte 2 velfortjente point ind på kontoen.

Oscar Brix lod sig notere for 28-24 placeringer i de to heat, og tager en portion selvtillid med sig videre, specielt fra andet heat.

I EMX-250 klassen kneb det lidt med starten for Magnus Smith i første heat, men han var til gengæld med fremme omkring top-10 fra start af andet heat, og så leverede han to gange typiske Smith præstationer, hvor han gik i beast-mode. 17-10 placeringer lod han sig notere for, og han ligger nu nr. 11 i mesterskabet, kun 3 point fra top-10. Det er altså virkeligt flot, og det virker til, at han har fundet melodien på hans Wozniak Yamaha.

I samme klasse havde Mads Fredsøe nogle gode starter og kørte godt, men han var desværre også i jorden, så 18-14 placeringer i heatene afspejler ikke helt hvad farten var til på en svær bane i Letland, men farten er der uden tvivl.

Frederik Stampe lykkedes ikke med at kvalle ind i EMX-125 klassen i denne omgang.

Mx2standings.jpg