Crossnyt.dk logo

Haarup på toppen i 2. heat til EM MX 2

Mikkel Haarup var hurtigste mand i tidskvalen og gjorde det godt i Letland med en heat sejr i bunden resultat for Glen Meier, Rasmus Pedersen og Bastian Bøgh Damm. Vi har snakket med Mikkel:

- Eftersom det nu var den 4. afdeling (3. For mig) begynder jeg lige så stille at for alle brikkerne til at falde på plads. EMX250 Sessionen startede jo ikke så godt ud for mig, da jeg pådrog mig en skade i starten a sessionen, hvilket resulterede i, at jeg ikke kunne stille op til første afdeling af EMX250 (EM) Det var selvfølgelig træls ikke kun pga. det gav mig en dårlig indgangsvinkel til 2018 sessionen, men også pga. alt det arbejde, jeg lavede i løbet af vinteren var lidt spildt pga. skaden som selvfølgelig satte mig et skridt tilbage tempo og kondi mæssigt. Det betød jo derfor også at jeg ikke havde de store forventninger til de første par afdelinger, hvorpå jeg i stedet bare ønskede at få en masse timer på cyklen, så jeg kunne få mit tempo og kondi tilbage til det, som det var før, hvis ikke bedre. N har jeg kørt min 3. Afdeling af EMX250 i denne weekend er det hele begyndt at falde på plads igen efter skaden og jeg føler nu, at jeg kan begynde at sætte jagten ind på mesterskabet, lyder det fra Mikkel. 

- Jeg kvalede 1'er i tidskvalen, kun 0,1 sek foran 2'eren. Til første heat fik jeg en dårlig start lige omkring top 20. Jeg fik så kørt mig op igennem feltet og endte som 7'er efter en lille fejl på anden sidste omgang, hvilket kostede mig en placering eller to.

- Til andet heat fik jeg et noget bedre "jump" ud over bommen hvilket resulterede i, at jeg tog starten. Resten af heatet kørte jeg bare som var det en træning og sluttede med en sikker sejr. Med de gode point jeg fik fra andet heat gav det mig en samlet 2'er på weekenden. Næste afdeling skal køres i England om ca. 3 uger hvilket jeg ser frem til, lyder det fra Mikkel.

Glen Meier blev nr. 18 og 27 i de 2 heats. Bastian Bøgh Damm blev nr. 14 i kvalen og i de 2 heats nr. 39 og nr. 18.

Rasmus Pedersen kørte EM i 125 klassen og kvalede i sin gruppe som nr. 6 1. heat nr. 23 men lavede et godt 2. heat hvor han blev nr. 5.

 

haarupp.png