Crossnyt.dk logo

Han er manden, der kan gå hele vejen

Glen Meier skal i år køre alle DM afdelingerne herhjemme, og han har med sin rutine og tidligere resultater en rigtig god chance for at gå hele vejen i MX 2 klassen herhjemme.

Alle snakker om Mathias Jørgensen og Jakob Kjær Nielsen, som dem der skal køre om det danske mesterskab i MX 2 klassen, og det er helt forståeligt, da de begge kører på utroligt højt niveau, når det kører for dem. Glen Meier kan også følge dem helt til dørs, men skal være stabil hele sæsonen. Hans egne forventninger er følgende.

- Forventninger til A DM i Randers er at have en god dag med to gode starter og solide heat. Forventninger til denne sæsons DMer er lidt de samme forventninger som til første DM afdeling i Randers. Vil gerne være stabil samt køre med i toppen hele sæsonen, lyder det fra Glen, der er en del af en meget spændende klasse i år.

Der er mange unge kørere, som på de enkelte dage kan køre sig på podiet, det bliver en meget spændende klasse, hvor ingen af deltagerne i MX 2 klassen har prøvet at være dansk mester i denne klasse før så alt kan ske - helt sikkert er der bliver trængsel i første sving på lørdag i Randers.

gken meier 2017.jpg