Crossnyt.dk logo

Han kom han så han sejrede

Mathias Jørgensen Landede i Kastrup fredag kl 18:15 hentede crosser til kl 23:00, trillede 3x20 min på svebølle lørdag, skruede crosser efterfølgende fra kl 16 til 24:00 vågnede kl 6:30 tjekkede ind på Næstved kl 8. liiiige Over til MA suspension og have 25 ML ekstra olie i gaflerne, så de ikke smaskede så hårdt i bund 😂vandt første heat tog en powernap på gulvet i bilen i pausen og blev 2 i andet heat, fortæller Mathias om forberedelsen til DMet.

- Det opsummere hvordan mine 3 dage her hjemme er brugt. Jeg må indrømme, det var hårdere and beregnet. Men det har været det hele værd. Jeg har kun kørt på en Honda ovre i USA den sidste uges tid, såvel som udendørs, så noget af en forandring at køre udendørs og pludselig på en rød. Ja og ikke mindre på en cykel, som slet ikke er min.

- En lille detalje som jeg ikke fik skrevet, var at jeg faktisk slet ikke ejer udendørs affjedring til MX men kun supercross Affjedring, så jeg havde lånt et sæt af en i USA, der vejer en del mindre end mig. Men da jeg kommer hjem og åbner min kuffert mangler bagdæmperen i kufferten, så havde pludselig kun de lånte gafler Og med medbragte styr. Så alt i alt var det eneste på den crosser egentlig kun mit eget styr.

- Efter min udmelding om at komme hjem at køre var folk lidt “ jamen er du ikke bange for ikke at gøre det godt og blive til grin” der må jeg bare sige, at have haft chancen, og ikke gribe den havde været mere “kyllinge Agtig” i min verden. Jeg greb chancen da den bød sig, og ja nu føre jeg DM på en lånt Oldboys cykel.

- Vi forstsatte, hvor vi slap, jeg vandt DM på Næstved for et halvt års tid siden for GG teknik, jeg vandt første afdeling af DM for GG-Teknik på næstved, som har støttet op om mig for at jeg kunne komme hjem og køre denne afdeling, og inderst inde er det dejligt at kunne give noget tilbage til Nicolaj, som har gjort så meget for mig de sidste 2 år, for at jeg kunne få min titel i hus sidste år, siger Mathias.

- Kommer du til Randers D5 maj 🤷‍♂️ Allerede efter i går begyndte folk at spørge om jeg kommer og beskytter den røde plade endnu engang.

- Svaret må være NEJ, jeg har den sidste runde af supercross i Las Vegas D4 maj og mit projekt vælger jeg selvfølgelig at gøre færdig. Jeg nyder at køre hjemme, og jeg nyder at snakke med alle der lægger vejen forbi samt at dele klistermærker ud. Men jeg vil se, hvad jeg kan drive det til, jeg er endelig ved at komme ind i en god rytme og finde ud af hvordan tingene fungere derovre. Vil du køre AMA Nationals ?

- Svaret er jep, jeg vil være til at finde til start til hvertfald de 2 første udendørs afdelinger af AMA. Mere kan jeg ikke svare på.

- Til sidst vil jeg godt takke skipper for lån af kværn, Jens for lån af DB killer og telt igår, Per for at give mig en god plads at holde på, GG teknik for at sørge for mig som altid og stille nødvendigt grej til rådighed. Samt Claus Haugaard som er hovedperson i projektet! Tak til HS Truck, au2rep, MA Engines, Thomas, gottlieb, Martin.

- Samt sige tak til min gamle far som nappede tjansen som i gamle dage, og tilsidst et undskyld til min mekker dannie i USA fordi jeg forlod ham i 3 dage, griner Mathias.

FB_IMG_1555917218694.jpg