Crossnyt.dk logo

Højtalersystem til Crossbaner.

I Aalborg motorklub har vi døjet lidt med at få kørere og hjælpere til at tage flagposter ved træninger, og da vores træningsledere er frivillige hjælpere, har vi det lidt svært ved at bede dem rende og være ”bussemænd”. Vi har derfor lavet dette system, hvor træningslederen kan trykke på en knap, så der bliver kaldt efter flagposter i hele ryttergården.

Tanken er, at de forskellige træningspas ikke skal sættes i gang inden der er flagposter ude, kørerne holdes tilbage ved indkørslen til banen og knappen aktiveres med et speak der siger ”Der mangler flagposter, næste træning kan ikke begynde før flagposterne er besat”.

Vi har testet det de sidste par måneder med stor succes, vores træningsledere melder tilbage at det da er den bedste idé vi længe har fået.

I forbindelse med det voksende fokus fra DMU med sikkerheden på de danske crossbaner, og vigtigheden i at have flagposter ved træninger, vil vi rigtig gerne hjælpe andre klubber med at få etableret dette system.
Skulle det have interesse, kan I sende en mail til almk@almk.dk eller ringe til Morten Christiansen på 52102101.

Prisen vil variere fra sted til sted, alt afhængig af hvor mange højtalere der skal op, hvor store de skal være og hvor kraftig afspilleren skal være. På Dall banen er der sat 2 højtalere op, og de dækker ryttergården fint.

Der er her et link til at se hvordan det fungerer i praksis:
https://www.dropbox.com/s/49jbchasxl8jj8m/Video%2008-11-2018%2016.23.06.mov?dl=0

 

Venlig hilsen
Aalborg motorklub
Morten Christiansen

almk.jpg (1)