Crossnyt.dk logo

Hold DM i Svendborg blev en gentagelse fra 2017!

Banefolkene havde virkelig gjort hvad de kunne, for at levere de mest optimale betingelser for de mange hold der stillede til start i dette års udgave af DM for hold. Det var dog en kende mudderet på første dagen, men endte med at støve sidst på søndagen.

I MAXI klasse var det hurtigt et opgør mellem Næstved og Aalborg: Gryning mod Bjerregaard, Strate mod Sørensen og Skovgaard mod Kaalund. 

Heldet starter på Næstveds side, da Kaalund får en maskindefekt allerede i første sving, gearkassen er simpelthen defekt… Øv for Aalborg, fedt for Næstved!
Bjerregaard kommer først fra start, men fantastisk kørsel af Gryning sikrer ham førstepladsen, Bjerregaard 2’er.

I andet heat skal Kim Sørensen i ilden sammen med Kaalund for Aalborg, mod Skovgaard og Strate fra Næstved. Kaalund stiller nu op på en noget ældre træningsmaskine, som han ikke har kørt på længe. Kim Sørensen har kørt meget lidt siden hans skad. Det er dog ikke til at se, han tager starten, men bliver overhalet af en kold og kynisk Strate på en af de sidste omgange. Kaalund snupper en 6. plads og Skovgaard ender 9’er, efter også at have døjet med gearkassen på hans KTM 250’er.

Der er fuld spænding på inden sidste heat, hvor kun 1 sølle point skiller de to hold.
Det er nu 4 stk 450’er der skal battle den ud. Gryning, Strate, Kim Sørensen og Bjerregaard.
Aalborg kommer bedst fra start, med Bjerregaard der tager holeshot, og Kim Sørensen lige i hælene. Gryning kommer afsted som nr. 3, og Strate som 4. Mere spændende kan det næsten ikke blive, og dog - det bliver mere spændende da Gryning overhaler Kim, og Strate følger efter. Gryning henter på Bjerregaard da de når op til omgangskørene, men rutinen Bjerregaard besidder kan ingen tage fra ham, og han øger igen henover de sidste par omgange. Helt perfekt kørsel af Nichlas Bjerregaard.
3. heat ender Bjerregaard, Gryning, Strate, Kim S. på de 4 første pladser.

De forsvarende mestre fra Aalborg motorklub genvinder fortjent titlen som Danmarks bedste klubhold.

 

Alle resultater kan ses på https://speedhive.mylaps.com/Events/1585130 

Foto: Klaus Rasmussen

Klaus_Hold_DM.jpg