Crossnyt.dk logo

Hvad havde hun forestillet sig med den overhaling

Sara Andersen var spændt på løbet i Lommel, der blev noget af en oplevelse for hende og noget af en afkørsel.

- VM på Lommel var ikke ligefrem noget, jeg så frem til. Jeg viste det ville blive svært og hårdt. Det var det helt bestemt også, men det hele blev lidt sværere end det burde have været, fortæller Sara.

- I første heat kom jeg godt med fra start, jeg lå på en 6. Plads og følte egentlig det gik okay, men så blev jeg kørt af rigtig hårdt. Jeg ved ikke, hvad hun havde forstillet sig, det var ikke engang tæt på at lykkedes med hendes overhaling. Vi væltede begge to, men hun kørte hårdt ind i siden på mig, og det betød af alle spænder på min støvle gik op, mine bukser blev revet op og ikke mindst så sad mit koblingsgreb helt op i luften, så jeg kørte direkte i pit for at få det rettet.

- Jeg kørte mig stille og roligt op, men det hele var ekstra hårdt, når man er træt af hele situationen. Jeg endte på en 14. Plads og i andet heat en 10. Plads. Her var der intet flow på noget tidspunkt i hele heatet. Det var faktisk bare en rigtig dårlig dag, som jeg gerne vil glemme hurtigst muligt. Dog glæder jeg mig til næste afdeling om en måneds tid som er i Tyrkiet på er en rigtig fed hårdbane, slutter Sara. 

FB_IMG_1628073603694.jpg