Crossnyt.dk logo

Ikke igen

Nu er det 4. gang Nicolaj Damsgaard brækker sit ene kraveben, og han er i den grad træt af situationen lige nu. Crossnyt har snakket med ham.

- Var ude og træne på Silkeborg banen, efter at jeg har haft holdt pause i 4 måneder, så det var 2. gang, jeg var ude at køre. Jeg skulle til få kørt nogle timer i kroppen, da jeg er lidt bag efter for øjeblikket, hvad det angår, fortæller Nicolaj om træningen, der har lagt stille pga. problemer med kravebenet.

- Jeg lægger den stille og roligt i et sving og så brækker kravebenet igen. Det 4. gang inden for 1. år, det offentlige hospital vil ikke operere det, og siger det bare skal have ro. Det er meget frustrerende, når jeg ved det vil brække igen, når det er blevet så skævt, fortæller en frustreret Nicolaj.

- Jeg er ved at finde en løsning på, om det bliver et privat hospital, eller udlandet for at få sat en plade ind, men det kommer også til at blive en streg i regningen og tager lidt af budgettet for 2018. Men det er ved at være rigtig frustrerende, når man har trænet og spist rigtig det sidste lange stykke tid for at gøre sig klar, til man kunne køre, fortæller Nicolaj, der er lidt nede lige nu og ikke ved, hvornår han kommer op at køre igen.

Lad os se om vi kan hjælpe han humør lidt på den rigtige vej ved at kigge på denne video, hvor han fortæller om oplevelsen i USA til The World Is Our Playground.


Mange drømmer om at prøve at køre Motocross i USA

Nicolaj Thorup Damsgaard har prøvet det og i "The World Is Our Playground 2017 snakker han om hvordan det var

klik for video her

 


nd.jpg