Crossnyt.dk logo

Imba tilbage på dansk grund - open class, mx2 samt youth

Efter et par stille år i dk uden afholdelse af imba løb, så er det nu endelig på kalenderen igen i 2020. Og denne gang med flere forskellige klasser. Der vil blive kørt i den hårde klasse "open class" som er en traditionel 450er klasse. Dernæst også i mx2, som er for 250f samt 250T. Der vil også blive kørt to klasser for youth, 85ccm som er fra det fyldte 11 år, til og med 15 år. Den sidste klasse er mx2 youth, som er fra det fyldte 14 år til og med 17 år. 125cccm samt 250f.- 150ccm 2 takt er også acceptabelt.
Det er en god pose blandet snolder, som vi har at tilbyde, og vi håber at der vil være god opbakning samt tilmelding til dette event. Dette vil foregå på en af dmcu's fedeste sandbaner, nemlig billund banen. Det bliver afholdt i weekenden i uge 23, d. 6 og 7 juni. 

 Ønsker du at vide mere om hvordan du bliver imba køre, og hvad dette kræver, eller er du gammel i gårde, jamen så kontakt mig alligevel, da alt tilmelding osv foregår igennem mig. - Det kræver faktisk ganske lidt at få lov at deltage i sådanne fede løb. Jeg kan også præsentere en komplet løbkalender for de ovennævnte klasser, de skal nemlig ikke kun køre i dk, men også i Tyskland, Holland, Belgien, England, Frankrig osv osv.

Kontakt information:

- Dennis Poulsen, 60143195 - dmcu.imba@gmail.com
damse .Jpg