Crossnyt.dk logo

Imponerende DK resultater i Portugal

Vejret var mildt sagt elendigt ved VM Grand Prixet i Agueda denne weekend, men trods pladder og tilfældigheder var der et par virkeligt gode danske resultater hentet på en god portion fightervilje.

EMX250 kørte deres andet heat i dag og her kom Magnus Smith godt fra start, men endnu bedre, så kørte han sig frem i feltet til en placering som nr. 7 i mål. Sammenlagt med lørdagens 12. plads gav det en samlet 9. plads og Magnus Smith er nu nr. 10 i mesterskabet.

Nicolai Skovbjerg blev nr. 14 søndag og sammenlagt med lørdagens 19. plads gav det en samlet 18. plads.

Mads Fredsøe var udgået lørdag og lå egentligt til at tage revanche lige omkring top 10 søndag, men blev offer for mudret og måtte igen udgå.

Lucas Søndergaard kæmpede sig til en 35. plads i dagens heat, og kan notere sig for 34-35 placeringer i sit første EM.

I VM MX2 klassen havde Mikkel Haarup absolut ikke heldet på sin side i første heat, hvor han måtte indkassere en 18. plads. Det gik derimod langt bedre i andet heat, hvor Haarup blev nr. 3 og dermed fik en samlet 8. plads i Portugal. Haarup er nu nr. 8 i VM stillingen.

William Kleemann udnyttede de chancer han fik, hvilket resulterede i flere VM point med en 17. plads og en 18. plads i de to heat. Det gav en samlet 19. plads og 7 point mere på kontoen.

Liam Everts vandt MX2 foran Rick Elzinga og Thibault Benistant (og det var de to førstnævnte der gik forbi Haarup i VM stillingen).

MXGP klassen blev vundet af Pauls Jonas foran Romain Febvre og Tim Gajser. Det gav den røde frontnummerplade til Tim Gajser og fornyet spænding i mesterskabet.

 

 

Portugal__.jpg