Crossnyt.dk logo

Int. Point til Fredsøe, Thorius og Karstrøm

Tre danskere var til start i internationale løb søndag, og men selvom der var hård konkurrence, var der point til både Mads Fredsøe, Bertram Thorius og Casey Karstrøm i henholdsvis Spanien og Holland.

I det spanske mesterskab havde Mads Fredsøe igen rigtig god fart i cyklen og han kørte en samlet 10. plads hjem.

I Hollandske Lierop var der mange VM kørere der varmede op til Argentina om blot en uge, mens flere EM 85cc kørere varmede op til deres første EM i Lommel. Og heriblandt var de to danskere Bertram Thorius og Casey Karstrøm.

Bertram Thorius blev samlet nr. 19 efter han desværre udgik af første heat, men kom stærkt igen med en 16. plads i andet heat.

Casey Karstrøm kørte en samlet 24. plads hjem, med placeringer som nr. 24 og 20 i heatene.