Crossnyt.dk logo

Jakob satser på svensk og dansk

Jakob Kjær Nielsen bejler til DM titlen i MX 2 går og glæder sig til den nye sæson, der er lige om hjørnet og det er også med et møde med et team fra Holland.
Jakob fortæller:


- Alt i Danmark er de samme trygge rammer ved Kurt Villadsen og KTM Scandinavia, som jeg har haft det rigtig godt hos, siger Jakob.

- Jeg skal køre fuld svensk og fuld DM samt næsten fuld serie af ONK i Holland og måske Dutch Masters. Nogle af dem rammer desværre sammen med dansk og svensk og så er det dansk og svensk, jeg vægter højst, fortæller Jakob, der skal køre for hollandsk team.

- Kurt Villadsen har sagt ja til at låne mig ud i Holland, til Schepers Racing - Outlaw Racing. Så når jeg har penge, satser jeg på at være i Holland, og er der ingen penge er jeg i Danmark for at arbejde, griner Jakob.

- Denne mulighed er jeg utrolig glad for, da jeg føler jeg er nødt til at køre mere i udlandet for at få mere fart. Efter en dårlig start på denne sæson - syntes jeg at jeg blev mere stabil, nu skal der bare bygges fart på. Jeg vil ikke snakke målsætning, kun at jeg vil prøve at flytte mig så meget som muligt, så skal jeg nok få metal med hjem af den ene eller anden art. Jeg vil også gerne takke alle mine sponsorer og søger også nye, slutter Jakob Kjær Nielsen.

jkn.jpg