Crossnyt.dk logo

Jern hårde ladies

Det blev de danske håndbold kaldt, men det er i den grad også et udtryk, vi kan bruge om Sara Andersen og Line Dam, der gør det godt i udlandet og sammen også har vundet EM medalje til Danmark. I weekenden var det VM, og de kom begge hjem med denne oplevelse.

Sara:

- I første heat kom jeg okay fra start og kørte mig op som nummer 4. Efter cirka 5 minutter springer jeg lidt ved siden af banen og vælter. Min crosser røg over på den anden side af noget hegn, så det tog noget tid at komme ind på banen igen. Jeg kørte mig op i pointene, men væltede igen og valgte at udgå, da jeg ikke kunne nå noget, og jeg kunne heller ikke se ud af mine briller.

- Da jeg væltede første gang, slog jeg mit knæ, så søndag morgen inden andet heat, havde jeg problemer med at få knæbeskyttere på, da mit knæ var og er meget hævet. Jeg kom godt fra start, lavede lidt fejl i de første sving, men kom hurtigt igen. Jeg vil tro jeg lå 4 og skulle til at overhale 3’eren, da jeg igen væltede. Jeg kørte stille og roligt resten af heatet, da jeg havde problemer med knæet og endte som nummer 10, trods en meget dårlig kørsel.

Det var ikke været den bedste weekend, men jeg viste, at jeg kunne følge med indtil jeg væltede i første heat, så det vil jeg tage med mig til Italien om 14 dage, hvor jeg forhåbentlig kan blive på begge hjul og lave bedre resultater, slutter Sara fortælingen fra weekenden.

Line:

- VM i Assen gik rigtig fint for mig. Jeg stod dog af to gange i kvalen og syntes ikke, at jeg fik kørt den bedste omgang, men sluttede som nr 9.

- Første heat var jeg godt fra start og lå omkring nr 5, jeg var flere gange nede som 6-7 stykker også oppe som 5 igen. Det var et spændende heat, og jeg prøvede bare at koncentrere mig om mig selv, og min kørsel. Det resulterede i at jeg sluttede som nr. 7.

- 2. Heat lidt lige som første, jeg fik en god start og var med fremme, men sluttede som nr 7. Samlet i Assen blev jeg nr 7, og samlet i VM ligger jeg nr. 9.

- Sidste afdeling køres i Imola i Italien om 2 ugers tid, fortæller Line om weekenden.

Samlet er Line nr.9 til VM med Sara lige efter som nr. 10, det bliver spændende i Italien om 1 uge.

lineogsara.jpg