Crossnyt.dk logo

Jørgensen kæmpede med det

Mathias Jørgensen skulle i går køre Round 2 i Glendale og er heldigvis ok efter styrt.

Mathias fortæller:

- Det hele foregår i et indendørs foldbold stadium så det er hamrene langt, hvis i bare tager et kig på banen så tjek lige de lange rytme sektioner.

- Fordi jeg fik point sidste weekend skulle jeg nu i A træning, alså med de hurtige drenge. Lidt specielt at blive hoppet over første omgang fordi halvdelen af drengene havde kørt pressday om fredagen. Nå men hele dagen strugglede, jeg med at sætte de store rytme sektioner sammen. Kvallede 29 overall og var med i Night show, fortæller Mathias.

- I første inledene heat ramler jeg sammen med en så min forbremse begynder at køre rigtig godt og må starte helt fra last man og køre mig til en 13 plads. Så skulle jeg i last chance.

- Last chance 2’er fra start, men kan ikke holde den fordi jeg stadig ikke har sat den lange rytme sektion sammen. Rettere sagt så havde jeg åbenbart ikke nosserne med mig idag.

- Nå men jeg kommer ned som 6 stykker og tror faktisk jeg er 5 og går all inn i vuptierne sidste omgang og må så hårdt i jordren desværre, lyder meldingen fra Mathias.

- Jeg er okay, så det er jeg super glad for, ser frem til næste weekend, hvor det er A2. Jeg har lært en masse i weekenden, og det tager jeg med mig.

- Jeg er utrolig glad for de folk, der har valgt at hjælpe mig, både derhjemme og nye folk herovre. Det værdsætter jeg højt, slutter Mathias.

received_525291907958035.jpeg