Crossnyt.dk logo

Jørgensen overvejer supercross hele året

Mathias Jørgensen kom i finalerne begge dage i Herning og uden styrt om lørdagen i finalen kunne det være spændende at have fulgt ham.

Mathias fortæller om hans weekend:

- Supercross Herning 2018!! Lørdagen starter jeg ud med en bane, der er tørret lidt op. Så lidt anderledes end om fredagen. Jeg kommer i en hård kval gruppe og slutter som nr. 5. Hvilket jeg egentlig ikke var tilfreds med, fortæller Mathias.

- Første indlederne heat der hiver jeg en god start og holder den hjem som nr. 3, ligeledes det samme i andet indlederne heat. Det var desværre ikke nok til en direkte finale, jeg var 1. point fra! og jeg måtte i en semi finale, hvor jeg bliver nr. 2. Tilfredsstillende, siger Mathias der var finale klar.

- Jeg Vidste nu at en god start i finalen var rigtig vigtig! I finalen kommer jeg skidt ned i første sving, og vælger at satse hele butikken for at komme med. Ja den klassiske pokal eller hospital chancen. Men jeg måtte sammen med Fabien, og der lå jeg så. Dead last ! Jeg begyndte at køre mig op i feltet og fandt hurtig en rytme, der passede mig og kunne se, jeg hentede på midter gruppen. Slutter med en beskeden 10. plads. Hvilket slet ikke er tilfredsstillende for mig, når jeg ligger og kører 4. hurtigste tid derude. Men det må vi tage med, fortæller Mathias.

- Efter sidste års pause med supercross er jeg nu tilbage bedre end aldrig før. Det gælder hele vejen rundt, og jeg ser virkelig frem til en god udendørs sæson. Hvilket er mit primære mål. Men jeg må indrømme med de resultater, jeg har leveret indenfor de sidste par måneder ligger mine overvejelser for en indendørs karriere hele året rundt. Boxen var en succes for mig. Boxen var en god afslutning på sx sæson, som har været præget af mange rejser sammen med Frederik goul. Vi hygger os altid. Det er guld værd ! Mange tak til ma suspension, gg Racing team, R.p ejendoms service samt hele mekanikker teamet omkring mig, slutter en Glad Mathias Jørgensen.

 

21.jpg