Crossnyt.dk logo

Jørgensen prøvede kræfter i Finland

Mathias Jørgensen er på vej tilbage efter hans knæskade og bruger noget af vinteren på at køre supercross. Denne gang gik turen langt væk nemlig til Finland og Tampere og igen med nogle hurtige kørere fra USA som konkurrenter - en superfed event lyder det fra Mathias.

Mathias fortæller:

- Ved indskrivningen spørger de, om man har lyst til at være med i head to head race, 1 mod 1, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Jeg siger selvfølgelig ja, dertil skal man kvalle i top 4, da det kun er de 8 hurtigste, der skal være med.

- Fredag Kvallede jeg som nr. 3 i min gruppe og var sikret til at være med i head to head race, hvilket jeg tager starten i og vinder. I de forholdsvis 2 indledende heats bliver jeg 3 og 4. Som giver mig en samlet 3. plads til at vælge bom i finalen. ( dertil skal det siges i Finland kører vi 2 finaler og point bliver langt sammen) Første heat kommer jeg af sted som 5-6 stykker og får kørt mig op som 3'er, hvilket jeg holder i mål. Andet heat igen en skidt start som 6-7 stykker og på første omgang kører jeg sammen med en KTM og knækker udluftningsskruen af min bag kaliber og mister bremsen, alligevel formår jeg at blive nr. 10 ud af 12, hvilket giver mig en samlet 5. plads fredag aften.

- Lørdag Kvallede jeg som nr. 5, havde svært ved at finde rytmen og ramme tingene helt clean, og det betyder dårligt bomvalg. De 2 indledende heats går fint og bliver samlet nr. 5 af point med nr. 4.

- I første heat får jeg en rigtig skidt start og får kørt mig op på en 5. plads.

- I andet heat kom jeg ud som 6'er og får kørt mig op som 4'er.  Hvilket også giver mig en samlet 5. plads lørdag. Alt i alt rigtig fin weekend med god fart i cyklen! Tak til GG teknik for altid at være ved telefonen ang. affjedring. Samt boys Crew og kæresten for en fed weekend i det finske, slutter en glad Mathias Jørgensen.

Billede / AFOTO


mathias13nov.jpg