Crossnyt.dk logo

Jørgensen til Super Cross i Chemnitz.

Mathias Jørgensen får kørt en del super Cross også denne weekend hvor han var i Chemnitz.

Mathias fortæller:

- Fredag, Kvallede jeg direkte til semifinalen og ind til Nightshow, og lå i semifinalen nr. 4 da nr. 2 og 3 vælter sammen lige foran mig og tager mig med ned, der er ikke så meget at gøre. Jeg måtte i sidste chance til finalen og kom desværre heller ikke videre derfra, fortæller en trist Mathias.

- Lørdag Kvallede jeg igen direkte i semifinalen og ind til nightshow og var en sølle placering for at komme direkte i finalen, efter en lang fight gennem hele heatet.

- Sidste chance til finalen, får jeg en mega skidt start, men kommer hurtigt op som nr. 3 og efter op som nr. 2, hvilket jeg bare skal holde for at komme i finalen. De sidste par omgange bliver rigtig tætte med en amerikaner. Han på kører mig adskillige gange, hvor jeg lige når at undvige, men i sidste sving måtte jeg køres i jorden af ham. Så hårdt at han faktisk bliver disket og denne finaleplads ikke går til nogen andre.

- Alt i alt fin tempo, godt at være med, hvor jeg er i øjeblikket. Efter min skade, og minimal kørsel inden Sx sæsonen, er jeg glad for mine præstationer de sidste 4 weekender med race, fortæller Mathias der allerede har lagt planer.

- Nu venter sidste løb i år næste weekend i Holland og efter er der ro på til efter nytår, hvor vi starter Sx op igen. Med hvilke løb ved jeg ikke endnu. Jeg vil rigtig gerne over til USA de 3 første uger af januar og køre med i en arena Cross serien. Men mulighederne for en kværn i det område er småt lige pt. Så vi må se, hvad der sker. Der bliver snart offentlig gjort nogle muligheder for at hjælpe mig økonomisk igennem min sæson næste år. Så hold øje med min Facebook, slutter Mathias. 

 

jørgensen1.jpg