Crossnyt.dk logo

Jørgensens supercross i Herning

Mathias Jørgensen kæmpede med at få det til at fungere i Herning og kommer med denne status.

- Ved dårligt hvor jeg skal starte, hele fredagen var jeg helt ved siden af mig selv, da jeg stadig kæmpede med jetlag og ikke syntes, jeg havde fundet det rigtige setup på cyklen til den pludselig meget blødere og mindre bane end jeg var vant til. Misser finalen fredag, hvilket jeg selvfølgelig ikke er tilfreds med.

- Da jeg vågner lørdag har jeg ligget og spekuleret lidt på nogle ændringer, vi foretager på cyklen, og jeg føler mig allerede bedre tilpas.

- Da vi kommer til showet starter jeg ud med holeshot, og føre et par omgange, kikser et hop og må gi 2 placeringer væk.

- Jeg vil så dreje inden om i et sving og rammer en nyopsat halmballe, der er tapet på tunnelen ned som 9, men når op som 7.

- 2 indledende heat slutter jeg som 3’er after at have ligget 2 det meste af heatet.

- I semifinalen køre jeg mig fra 6 til 3 plads, men bremser så i stå, og må ned som 6 igen, får kørt mig i top 5 og sikre mig en plads i finalen, men desværre som sidste mand pga. det uheld og holder derfor helt udvendigt. Næsten sidst fra start, ligger 10 og må så i jorden med en lille battle med en anden kører.

- Alt i alt dejligt at komme hjem til Danmark og køre foran de danske fans, dejligt at snakke og høre fra folk at de følger med i eventyret ovre i USA. Det her var formentlig mit eneste løb på dansk grund i 2019.

- Jeg ved godt jeg ikke nåede mit maksimale potientiale I weekenden,nu er det tilbage til arbejdet og se på hvad der gik galt.

- Jeg vil gerne takke nogle personer, der har gjort det muligt at komme hjem og køre supercross Herning.

- Tak til Ma engines for lån af toptrimmet racer, tak til HS-Truck, MO-Byg, eurol Olie, Bihr, answer, SOS Racing parts, slutter Jørgensen.   

received_329261347719906.jpeg