Crossnyt.dk logo

Kålen igen på landevejen

Kenneth Kaalund var sidste weekend afsted til Supercross i Rosmalen. Crossnyt har snakket med ham.

- Til de par supercross løb, jeg afprøvede i efteråret, da ankom jeg uforberedt og ikke i form. Denne weekend var en bedre og mere vant situation, da min forberedelser mod 2019 har været igangsat i en god tid nu. Dermed følte jeg mig langt mere klar og i form denne weekend. Dette gjorde alt meget sjovere, fortæller Kenneth der nu godt ville have haft en bedre weekend.


- Dertil skal det siges, at det sagtens kunne have gået bedre. Der var op og nedture igennem weekenden, jeg har stadigvæk lidt svært ved opstillingen til supercross, både banen og de korte heat, men det bliver bedre hver gang jeg er på banen.


- Fredag var bare træning, kval og one vs. one. Lørdag lavede jeg et par gode starter og kørte en 2., 3. og 10. plads hjem i de tre indledende heat - direkte til finalen (selvom jeg styrede i det 3. indledende).


- I finalen får jeg en mindre god start, men kører fremad i feltet. Jeg når op som 7´er, men styrter og så er løbet kørt. Jeg ryger ned som 12´er, men slutter finalen på en 11. plads. Bitter og skuffet over min dumme fejl, lyder det ærligt fra kålen.


- Søndagens første indledende heat ligger alene og stabilt som 4´er, men laver igen en dum lille fejl og styrter, slutter som 10´er. Tænker en del over min dumme fejl, igen. Andet indledende heat laver jeg holeshot. Der presses en smule på bagfra den første halvdel af heat, men jeg formår at slippe fri fra flokken og køre den hele vejen hjem - Vandt dette heat og dermed direkte til finalen! Super fedt, fortæller Kålen om oplevelsen.


- I finalen er jeg absolut slut fra start (12´er), men formår, at køre mig op som 7´er selvom banen er svær, at overhale på. Det var okay, men det burde have været bedre. Jeg er nogenlunde tilfreds, der blev ikke smidt noget helt væk, og er klar over, hvad jeg skal arbejde videre på fremover, lød det fra Kenneth Kaalund.

kålen 1.jpg