Crossnyt.dk logo

Kålen jagter køretid

Kenneth Kaalund jagter vigtige timer på maskinen, da han er lidt bagud med kørsel fordi han ikke lyttede til sin krop i december måned. Crossnyt har snakket med Kenneth.

Kenneth fortæller:

- Midt i december forstuvede jeg min tommelfinger, men Jeg gav den ikke nok ro i begyndelsen, hvilket jeg har afregnet for her i januar. Ingen kørsel på maskinen, men så har jeg fokuseret 100 % på træningen ved siden af. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet, griner kålen, der lige nu soler sig i Italien (se billede)

- Turen går til Italien i uge 4, hvor jeg er lige nu, hvilket er lidt tidligere end normalt. Men da jeg fik tildelt en uges ferie fra både studie og jobs, kunne jeg ikke se en bedre mulighed end at tage ned at køre motocross. 
Efter en mindre pause fra maskinen skal denne tur bruges på at få kørt flest mulige timer på maskinen, siger Kålen der jagter køretid ikke så meget test.

- Test af diverse ting og sager må vente til senere på foråret, hvor køreformen forhåbentlig melder sin ankomst, så ved man også hvad man tester for pga. formen. Det eneste jeg skal ned at teste er tommelfingeren, griner Kålen der sætter stor pris på den hjælp han får.

- Et kæmpe stort TAK skal lyde til folkene, som gør alt dette muligt igen i år; Tylstrup gulvhus, Yamaha Motor, EASYMX Danmark, FRreklame, Sulsted Murerfirma ApS Aut. Kloakmester, MN Auto, Autogearnord, Flexanex, Almk. Aalborg Motor Klub, Rørbæk tømrer- og snedkerretning, Autoreparation - Karsten Krogh, HJ-Engineering, Aalborg Bicycle Store, Stemas, Sten Hugo, Bo Rasmussen og min altid 110% opbakkende familie, sådan slutter Kenneth Kaalund, der med den udvikling, han havde i 2017 skal og kan byde ind helt i toppen af MX 2.

 

 

kkny.jpg (1)