Crossnyt.dk logo

Kålen om Mantova

Kenneth Kaalund var i Italien for at køre Italiensk mesterskab og selvom det ikke gik helt efter planen, så lærte han en del.

Kaalund fortæller:

 

- Selvom oplevelsen til finalen af det Italienske mesterskab på Mantova var kort, så var det sjovt! Derudover blev vi en del klogere. Vi var omkring 75 mx2 kører fra morgenstunden og må sgu indrømme jeg havde en smule sommerfugle i maven. Sæsonens første løb og så blandt vm’ere, em’ere og sindsyge italienere.

- I tidskvalen stresser jeg meget fordi der var gule flag over alt. Så jeg havde svært ved at sætte en ordentlig omgang sammen + jeg også selv må en tur i jorden. Men jeg får lavet et par tider og ligger 20’er i gruppen. Indtil sidste omgang. Der kommer en eller anden dum italiener og hapser min 20. plads. Jeg ender som nr. 21 i min gruppe og kvaller dermed ikke ind. Rimelig bitter, men som sagt, så blev vi en del klogere i forhold til hvad vi skal arbejde videre på. Selvom det var en nederlag, så er vi stadigvæk optimistiske og ser frem!

 

En god forberedelse frister selvfølgelig til at tænke i DM medalje til Kaalund, men det er ikke det han har tankerne.

- Ingen tvivl om at sæson 2018 bliver spændende! Vi har fået styr på en masse ting og jeg har fået endnu flere gode folk i mit bagland! Men alt den medaljesnak kan du godt pakke væk. Lige for tiden døjer jeg jo med overhovedet at kvalle ind. Nu må vi se hvad den danske serie bringer. Ser meget frem til DM start!

kaalund.jpg