Crossnyt.dk logo

Kålen står tilbage med en bitter følelse

Kenneth Kaalund der har hjemmebane i Aalborg havde set frem til afdelingen i søndags - selv om det var årets bedte performance står han alligevel skuffet tilbage efter løbet.Crossnyt har snakket med ham.

Kenneth fortæller:

- Mange havde forventninger til mig inden søndagens DM i Dall. Dette forsøgte jeg, at glemme alt om og koncentrere mig om at køre ræs. To uger forinden denne DM afdeling modtog jeg den nye Yamaha 250f 2019. Der er lavet meget om på den nye Yamaha 250f, hvilket krævede lidt tilvænning. Vi besluttede weekenden forinden, at stille op på den nye og 100 % originale Yamaha. Dagen starter på en helt perfekt bane og kan mærke at min nye Yamaha spiller maks! Jeg kvaler ind som nr. 5 af alle, fortæller Kenneth om kvalen, hvor banen var perfekt.

- 1. Heat - Mindre god start (10 ca.). Kæmper op gennem feltet, men angriber 3. pladsen for sent og slutter som nr. 4 lige efter 3. pladsen. Glad, men lidt bitter følelse – den 3. plads var min, fortæller Kenneth og forsætter.

- 2. Heat - Bedre start. 3’er fra start og kører mig hurtigt op som 2’er, og er klar til at køre den hjem. Rammer kort efter en stor sten og styrter. Jeg kommer op og af sted igen som nr. 15’er. Det tager lidt tid at finde en rytme igen, især på grund af vejrforholdene. Jeg begynder at indhente og passere mange, men brillerne ryger af og jeg kan intet se. Jeg kører med meget overskud og energi, men kan ikke passere nr. 3 og 4, da banen er meget svær (pga regn) og jeg intet kan se. Jeg slutter 2. heat på 5. pladsen.

- Dagens resultat er mit hidtil bedste resultat. Jeg er glad for en 4. plads på dagen og det hjælper på den samlede stilling, men jeg er stadigvæk ikke helt tilfreds. Mange dukkede op og heppede i løbet af dagen, og jeg følte god opbakning! Efter 1. heat var jeg ikke i tvivl om, at jeg kunne køre mig selv på podiet. Derfor sidder jeg tilbage med en lidt bitter følelse som nr. 4 Denne oplevelse skal lige bearbejdes og arbejdes videre på, fortæller Kenneth.

- Vi ved hvad vi skal arbejde videre på ! En kæmpe stor TAK skal lyde til mit mekkerteam (Kim og Jesper), min familie, Yamaha Scandinavia, Easy MX, FXR Racing, MN Auto, FLexanex, Sulsted Murerfirma, Aalborg Motor Klub, Hj-Engineering, Tylstrup Gulvhus, Auto Gear Nord, FR-Reklame og alle som heppede i løbet af dagen, slutter Kålen.

kålen mudret.jpg