Crossnyt.dk logo

Kålens skade i bedring

Kenneth Kaalund har ikke været den mest aktive på det seneste efter en skade, han fik efter styrt på Dall banen, men nu er han klar igen og vandt i weekenden et løb i Tyskland.

Kenneth fortæller:

 

- I løbet af det sidste stykke tid, har jeg lagt på min sofa og koncentreret mig om mit studie med en skade i både fod og knæ. Alligevel besluttede vi os alligevel for at tage turen til det tyske og køre Adac Nord Cup i denne weekend, da skaderne er i bedring, fortæller Kålen der ikke har fortrudt valget.

 

- Det gik rigtig godt og var en super oplevelse! Jeg var en smule nervøs omkring, at starte skadespausen op med et løb. Men vi satte faste rammer for weekendens formål og forventninger. Weekendens mål var, at gennemføre hele dagen og bruge hovedet undervejs – og forhåbentlig komme derfra uden yderligere skader. Det lykkedes! Jeg kæmpede med hvad jeg havde - der var tæt kørsel og styrt i løbet af dagen, men jeg formåede at vinde begge heat. Rigtig fedt! En skadespause må åbenbart have gjort mig godt, for jeg har simpelthen så stor en glæde ved at køre igen! Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet, fortæller Kålen der kommer nærmere ind på skaden.

 

- Jeg pådrog mig en skade i hælen på venstre fod og en knæskade til løbet i Dall midt i april. Begge skader har været i bedring, og jeg har så oplevet tilbagefald og måtte starte forfra. Skadesfri og tilbage på toppen vil jeg ikke kalde mig endnu, men det går da lige så stille i den rigtige retning og det har da skabt en ekstra glæde med hensyn til Hedeland næste weekend, fortæller Kålen der alligevel tænker sig om.

 

- Jeg må bevare hovedet koldt og tage et lille skridt af gangen med hensyn til skaderne. Jeg vil ikke springe direkte tilbage og tro jeg kan det hele. Jeg har jo oplevet tilbagefald før, så denne gang må det gøres rigtigt og desværre langsomt. Mit mål er som altid, at jeg vil gennemføre hele sæsonen. Helt tilbage er jeg ikke, men jeg er da i det mindste på vej nu. Et kæmpe stort og fedt TAK skal lyde til min familie, som altid bakker mig op uanset hvad, lyder det fra Kålen.

kaalund1.jpg