Crossnyt.dk logo

Kaduuz Racing var tilfældigt

Mads Rasmussen skulle ikke køre motocross igen, men gammel kærlighed ruster som bekendt ikke og en tilfældig snak med Kaduuz Racing førte til mere end planen var heldigvis.

Mads Rasmussen var en af de unge, der ville kunne være med helt fremme, hvis ikke en dum skade i skulderen ødelagde det for ham. 


- Jeg nåede 2 sæsoner i MX 2 klassen, men min skulder var noget medtaget, så jeg stoppede, men solgte ikke maskinen. Lægerne fik lappet min skulder sammen, men der skulle gå et år før de var helt færdig med den, og jeg ville gøre min uddannelse færdig, før jeg skulle kører igen selv om det heller ikke var planen, jeg skulle. Den stod så efter et par år i garagen og havde kedet sig en del, så jeg kunne da prøve en tur på den - det skulle jeg så ikke - eller skulle jeg, griner Mads. 


- Jeg var solgt og fik kørt lidt hos en kami og ville starte lidt op igen. Snakkede så med Kaduuz Racing, da jeg manglede nogle stumper til min zook, det kunne jo være de havde noget liggende. 


- De er jo totalt cross tosser på den fede måde og efter en rigtig god snak fik de mig med på ideen om, jeg skulle køre for alvor igen - kunne også selv mærke, det var det rigtige. 


- Nu skal jeg havde så mange timer på motorcyklen som overhovedet muligt, siger Mads, der er i tvivl om sit niveau. 


- Jeg har ikke kørt løb længe, men kan stadig finde rundt på banen, men et er træning noget andet, når du holder bag en bom. Jeg skal køre A MX 2 til DM, det er det eneste, jeg ved - tror vi skal frem til sommerferien, før jeg for alvor ved, hvor jeg ligger i feltet, fortæller en glad Mads Rasmussen.138092593_4266521146696512_4445877314190937383_n.jpg