Crossnyt.dk logo

Kajs MC takker Sara Andersen for godt samarbejde

I løbet af to sæsoners samarbejde i 2016 og 2017 mellem fynske Sara Andersen, Kajs MC, Yamaha og Scott, er der skabt resultater i en liga vi kun havde turdet håbe på. To meget fornemme Europamesterskabs Guld og en DM titel for damer er kommet i hus sammen med en masse andre fine resultater i VM damer og blandt andet drengenes klasser.
Vi er glade for at have hjulpet Sara med omstigningen fra 85cc til først YZ125 og derefter YZ250F 4-takt. Hendes store talent, opbakningen fra hendes familie og træningsindsatsen skabte hurtig fremgang og tilvænning til de større maskiner og de gode resultater. Stort skulderklap herfra.

Sara skal nu videre til et andet setup og kommer derfor ikke til at køre for Kajs MC i 2018. Derfor ønsker vi fra Kajs MC at sige tak for de store smil og og resultater der har fulgt med samarbejdet - det er vi rigtigt stolte af!
Ikke mindst ønsker vi Sara og familien omkring hende held og lykke fremover med karrieren - og vi krydser fingre for at vi kommer til at se endnu en tidligere Kajs MC kører på podiet i VM. Vi tror på at det kan lade sig gøre.
Sara5.jpg