Crossnyt.dk logo

Kandidater på valg til repræsentantskabsmøde

Den 2. marts afholdes der repræsentantskabsmøde i Danmarks Motor Union og i år skal der bl.a. vælges ny formand til både hovedbestyrelsen og til SK Motocross.

På den helt store post som formand for Hovedbestyrelsen, var der i første omgang flere kandidater, men i materialet, som DMU har lagt ud på unionens hjemmeside, er det kun Henrik Funder Kristensen der stiller op.

Henrik Funder Kristensen, er muligvis ikke et navn der vækker stor genkendelse blandt DMU’s medlemmer, men Henrik var Generalsekretær i DMU i knap 2 år (i 2009 og 2010). Den gang kom han fra en stilling i politiet, hvor han havde med uddannelse at gøre. I de seneste mange år har han arbejdet med kontrolenheder i Landbrugsstyrelsen, og har ligeledes haft frivilligt arbejde i DBU de sidste mange år. Henrik ser ud til at være vores nye formand, da der ikke er modkandidater.

Derudover er følgende på valg til Hovedbestyrelsen: Medlem for 3 år: Opstillet: Louise Laustsen. Valg af suppleant for 1 år: Opstillet: Asger Pedersen.

Til Sportskommissionen Motocross skal der også vælges ny formand samt medlemmer for 3 og 1 år og en suppleant.

Som formand for 3 år er det kun Peter Beck der er opstillet, så han er formentlig vores nye formand for de næste 3 år.
Derudover skal der vælges:
Medlem for 3 år: Opstillede: Kim Hilkjær og Jakob Thune.
Medlem for 1 år: Opstillede: Kim Hilkjær og Jakob Thune.
Suppleant for 1 år: Opstillede: Ingen.
MX Fonden, valg af 1 bestyrelsesmedlem for 2 år Opstillet: Jesper Rasmussen.

Se årsrapport og alt materiale til repræsentantskabsmødet her: https://dmusport.dk/materialer-til-repraesentantskabsmoedet-2024/

kvadrat-DMU-logo-495x400-1.jpg