Crossnyt.dk logo

Kasper jensen fører stadig danmarksmesterskabet i Enduro

Den 13 dobbelte motocross danmarksmester - 32 årige - Kasper Jensen fra Sønderborg udbyggede i weekenden sin føring i kampen om danmarksmesterskabet i Enduro.
Det skete ved årets 2. DM afdeling som blev afviklet i det millitære terræn ved Søgård, på en 11,2 kilometer til dagen anlagt bane. Kasper kom fra start som 3´er i det store felt med over 150 kørere, hvor den regerende 5-dobbelte danmarksmester Thomas Kongshøj fra Næstved havde lagt sig i front.  På 2. omgang avancerede Kasper til 2. pladsen, for siden på 3. omgang at køre sig i front - og efter 8 omgange kom han i mål i tiden 2 timer og 16 minutter - hele 5,01 minut foran Oliver Schmidt, Aarhus og Thomas Kongshøj, Næstved, 8 sekunder efter på 3. pladsen.
Hermed udbyggede Sønderborg køreren sin 1. plads i kampen om det samlede Danmarksmesterskab, og med Oliver Schmidt og Thomas Kongshøj på 2. og 3. pladsen.
Næste DM afvikles på banen ved Børkop den 1. september.  

Kasper er DM sølvvinder i 2017

Kort om Enduro:

Enduro er en langdistance motorcykelsport, hvor der køres på midlertidigt anlagte baner eller banespor, i det der kaldes "off road" (uden for vej) terræn. Enduro består af forskellige forhindringer og udfordringer i varierende sværhedsgrad. Størstedelen af Enduroløb køres som et tidsløb mod uret og i etaper af forskellige længder

Link:
RACE 2. Afd., Sønderjysk Terræn Cross, Vesterbæk Moto Cross Club, Denmark - Official Event Results, MYLAPS Speedhive https://speedhive.mylaps.com/Sessions/5038217#all-results

Privat foto: Copyfree Thorge Baumbach 
kasper jensen enduro.jpg