Crossnyt.dk logo

Kim er flyvende

Kim Sørensen er bogstavelig forstand flyvende, når han til denne weekend drager mod Finland, han flyver nemlig og motorcyklen er sendt i forvejen. Senest var har i Holland, som han ikke var helt tilfreds med.

- Jeg havde altså slet ikke trænet noget supercross eller haft nogle timer på cyklen, så jeg viste godt, jeg bare skulle have en hygge weekend og ikke regne med noget som helst, fortæller Kim.

- Det gik ok lørdag, efter som jeg ikke havde prøvet det længe, og der var faktisk rigtig mange gode kørere, så jeg fik noget at se til griner Kim.

- Søndag var jeg i racer humør efter lørdagen, men det gik ikke helt, som jeg ønskede, men igen, jeg burde ikke have nogle forventninger. Jeg skal være glad for, at jeg fik kørt lidt race inden denne weekend, fortæller Kim, der har et klart mål for weekendens løb.

- Jeg skal være i finalen begge dage deroppe, det vil jeg, fortæller Kim. Jeg fangede ham, da han var på vej hjem fra Nicklas Bjerregaard, der sammen med Kenneth Kaalund tager Kims racer med til Finland, så danskerne er klar i Finland.

FB_IMG_1573040084585.jpg