Crossnyt.dk logo

Kim O. Sørensen godt tilfreds med Aalborg

Bølgerne har lagt sig efter en fantastisk afdeling af EKS-Brand DM Motocross i Aalborg og en af dem der havde en begivenhedsrig dag var Kim O. Sørensen, som crossnyt har fåeten snak med.

Hvordan var din dag i Allborg?

 

- Jeg var noget spændt på dagen i aalborg. Pga. skulderen var rykket af led + brækket overarm, har jeg holdt 6ugers pause fra crosseren henover sommeren. Jeg havde kørt 3 gange op til DM afd. i aalborg, så vidste godt jeg ikke var hvor jeg skulle være, men forsøgte alligevel bare at få det bedste ud af dagen.
I træning/kval kørte jeg kun 2 hurtige omgange, og fik sat en tid som nr. 3 - hvilket var ganske udemærket.
1. heat. OK start som nr 4-5. Kommer hurtigt op som nr. 2. Får så skudt min roll off film i stykker, og beslutter efter 3-4 omgange at kører i rep. og få nye briller. Kommer ud på banen igen som 11-12. Får mig kørt op som nr 7 igen. Fik 10 pladser straf, for at kører for hurtigt ud af rep, ift. hvad den officiel som stod der mente var klogt. "havde nu eller 100% styr over hvad jeg lavede"
2. heat. holeshot - og herefter kæmpede jeg lidt med #377. Banen var utrolig våd og teknisk svær. Kørte uden at tage de store chancer, og forsøgte bare at holde den på hjulene. Kom over stregen som nr. 1. Fed følelse efter en lang og træls skadespause..

 

Det må være træls med de uheld du har haft i år, når du faktisk har vist du kunne køre med om guldet?

 

- Jeg er rigtig ærgerlig over alle de uheld jeg har haft i år. Jeg har forsøgt at forberede mig bedst muligt op til sæsonen 2018, og følte virkelig at jeg var, hvor jeg skulle være, men uheld har desværre forfulgt mig i år. Sådan kan sporten være, men bestemt ikke hvad jeg havde regnet med, gået efter, eller trænet for!

 

Lotte friede til dig. Hvordan var den oplevelse?

 

- Lotte tog røven på mig BIG TIME. Jeg har et stykke tid joket lidt med, at det der frieri, det behøvede ikke at være mig, det kunne ligeså godt være hende. Og det gjorde hun sgu så. HAHA. Jeg sagde selvfølgelig JA :)


Hvad så med livet som ægtemand. Bliver der stadigvæk tid til motocross på højt plan?

- Det ved jeg faktisk ikke helt endnu. Nu må vi se hvad der sker. Jeg stopper ikke pga. ægteskabet i hvert fald.

DPP_18-08-19_0572.JPG