Crossnyt.dk logo

Kjær Nielsen træner hårdt

Jakob Kjær Nielsen regnes for en af favoritterne til en DM titel herhjemme i MX 2, og der bliver også arbejdet hårdt mens han er sammen med sit udlandske team. Desværre har han brækket en finger nu.

- Vi kørte ONK i weekenden. I kvalen var jeg nr. 9. Jeg kunne ikke finde mig ordentlig tilrette. 1. Heat væltede jeg med en flok, hvor jeg brækkede fingeren, fortæller Jakob, der kørte 2. heat alligevel.

- 2. heat udgik jeg med motorproblem. Banen var frossen, fortæller han om oplevelsen, der er en del af en større plan.

- Jeg er i Frankrig lige nu med mit hollandske team, for at træne lidt hårdbane også fordi vejret blev rigtig slemt i Holland / Belgien. Jeg har fået kørt en del på det sidste, og føler mig rigtig godt tilpas, samt jeg har fået kørt 2 løb og har 2 løb mere de næste 2 weekender, som er ONK og Dutch Masters, fortæller Jakob.

Han holder fokus og ikke tænker så meget på, om han er, hvor han skal være nu.

- Om jeg er, hvor jeg skal være er altid svært at svare på inden sæsonen rigtig er gået i gang. Min fart og kondition er rigtig fin, synes jeg selv. Jeg har kunnet måle mig lidt med nogle af de hurtige kørere som deltager til ONK, og det ser ikke helt dumt ud, fortæller Jakob.

jkj.jpg