Crossnyt.dk logo

Klar på Kawasaki

Mathias Tang har ikke kørt i år, hvorfor ikke vi fik en snak med ham.

- Hej Speedy Jamen det er rigtig, jeg har været noget stille i å. De seneste par cross sæsoner har været vanvittigt hårde rent psykisk og havde desværre flere nederlag end gode dage sidste år, fortæller Mathias om oplevelsen.

 

- Det gjorde bare at min motivation forsvandt, så jeg besluttede faktisk ret tidligt, allerede inden alt det her corona kom, at jeg ikke ville køre DM serien i år, da jeg bare havde brug for noget ro. Jeg ville fokusere på lidt andre ting end lige cross, jeg har stadig kørt og holdt det ved lige og har stadig holdt mig i form ved siden af. Da planen hele tiden var at vende stærkere tilbage. Det må være underligt efter så mange år at stå over.

 

- Det var helt vildt mærkeligt af se de andre holde bag bommen i korskro, og jeg ikke var med, men er ikke i tvivl om, det her har været et godt og meget vigtigt år for mig! Min lyst til at køre er kommet tilbage og min motivation til at træne hårdt er her også, så som det ser ud nu, så arbejder jeg frem mod en fuld DM sæson, hvis regeringen ellers tillader det, slutter Mathias, der vil være at finde på Kawasaki for Kærsgaard Motorservice i A MX2 i 2021.

tang.jpg (2)