Crossnyt.dk logo

Kongshøj fik pris

Jeg slog min egen rekord (som var 4), at vinde 5 Danskemesterskaber i træk i Enduro. Det fik jeg en pris for, fortæller Thomas.

- Jeg føler mig meget taknemmelig og glad for. Det hele startede med at jeg ville vinde Klubmesterskabet tilbage i 1994, sammen med min far. Her i fredags blev jeg så hædret af Borgmester @joymogensen For mit 5. Danskemesterskab i træk I Enduro Elite, og 9 Danskemesterskaber totalt, siger Thomas.

- Jeg vil benytte denne lejlighed her til at fortælle jer lidt bag kulissen.. Jeg er gået efter mine drømme og mål, MEN først da jeg sådan virkelig gravede dybt og fandt ud af hvad der egentlig er "mine" helt egne drømme og mål her i livet.

- Det har ikke altid været helt så nemt, der har været en del storm vejr på turen hertil, men det har også gjordt det endnu mere motiverende og livagtigt at blive ved med, at tage rejsen helt hertil og tro på det lykkes.

- Jeg er meget lykkelig for at være nået hertil, derfor vil jeg også takke min elskede børn, min mor, far og storesøster Trine, fam venner, eks kærester, hav af dygtige læger og behandler, alle mine sponsorer, kollegaer i sporten, fans, mekanikere, hjælpere & min klub MX Hedeland for at have rejst med på turen.

- Nu skriver vi 2018 Nye mål & værdier er afmålt og sat ind. #letsgo
Tak for jer, slutter Thomas Kongshøj.

FB_IMG_1520005397656.jpg