Crossnyt.dk logo

Kongshøj på eventyr

Nu starter eventyret for alvor og 2022 sæsonen er for mit vedkommende officielt i gang I dag drager Thomas Kongshøj mod Qatar, hvor han kører sit første FIM World Cup.
Thomas er ikke helt klar, men klar til oplvelsen:
-Jeg glæder mig HELT vildt til at køre igen😍! Adrenalinen og sommerfuglene sidder hvor de skal i kroppen og jeg er så klar til at dreje på gashåndtaget og blive sluppet løs.

- Forberedelserne til løbet har været svære end tidligere, da jeg den sidste uge har været syg. Og efter min 2. Omgang Corona har min krop ikke helt været 100% tilbage, MEEN Jeg har gjort alt for at komme ovenpå igen og nu kan jeg slet ikke vente med at mærke varmen og blive tæsket igennem igen🦾🏜🏍.

- World Cup er for mig et mesterskab, hvor jeg samtidigt øver mig og udfordre mig selv konstant på at blive endnu bedre under løbet. Og særligt glæder jeg mig meget til at blive endnu bedre til roadbook, som kan være en stærk game chancer i forhold til placering.

- Jeg håber I vil heppe med derude for den 24. marts går det løs, hvor jeg spænder nyrebæltet og sætter mig på cyklen til endnu en vild oplevelse.

- Tusind tak til alle samarbejdspartnere og sponsorer som gør det muligt for mig at få denne oplevelse – jeg vil gøre alt for at opnå det bedste resultat med hjem, slutter Thomas, der ønskes held og lykke.