Crossnyt.dk logo

Kort om SOS Racing Parts

De har været i sporten i mange år og er en virksomhed, der byder på flere kvalitets produkter. Her lidt om SOS Racing Parts.

SOS Racing Parts er en del af MSSP koncernen, hvis primære aktivitet er maskinindustrielt  underleverandør arbejde for  store internationale virksomheder som f.eks Siemens og Danfoss. MSSP blev grundlagt  i 1989 og har for nærværende 120 ansatte og produktionsenheder i 3 lande.

SOS startede som Stayonstickers i 2008, hvor hovedproduktet var specielt designede stickers til Motocross, Quad og Go- Kart , muligheden for selv at kunne designe sine stickers tiltalte kunderne og Stayonstickers blev hurtigt det foretrukne mærke i Danmark. Ved siden af dette producerer SOS også bannere, bilreklamer og displaysystemer efter kundernes egne designs og ønsker.

Men som en del af en maskinindustriel virksomhed var det naturligt at se på nye tiltag i den retning, og da virksomhedens indehavere har en baggrund indefor motocross, lå det lige for at fremstille hjul i en højere kvalitet end de fabriksmonterede, dette  sammenholdt med muligheden for at vælge farver på nav, fælg, egere og nipler gav et unikt produkt og de første SOS hjul så dagens lys i 2011.

SOS Racingparts tjek hjemmesiden for vores produkter:

www.sosracingparts.dk

 

Lillehøjvej 25

DK-8600 Silkeborg

info@sosracingparts.dk


Tlf. +45 60 13 71 91

 

Kundeservice

Telefon Åbningstider:

Man - Tor: 09.00 -16.00

Fre: 09.00 - 15.00

Lør - Søn: Lukket

 

 

 

Udklip.JPG (15)