Crossnyt.dk logo

Kristensen ser frem til sæsonen

Han blev dansk mester sidste år i B og skal i år prøve kræfter med de bedste, og han har da også fået kørt en del den sidste tid også med de styrt, der følger med, men han er ved godt mod, fortæller han til Crossnyt:

- Hej Speedy 14 dage er gået i Spanien med Randers motorsport! Kom ned til noget lækkert vejr efter en rigtig lang køretur, hvor vi startede med at slappe af første dag for så at tage ude at køre to dage. Med en hvile dag til at samle kræfter mellem, men altid med en lille hyggelig morgen løbetur hver morgen, fortæller Jesper, der fik vigtig køre træning, men også styrt.

- Fik en masse køretime på cyklen og fik trænet en hel del med sving og bremsning med fodbremsen. Havde 2 store styrt, hvor jeg slog mig en lille smule, men det stoppede ikke min træning i Spanien. Men kunne godt mærke armene og kroppen var ved at være brugt nogle af de sidste dage, men det er, hvad der skal til for at blive bedre, siger Jesper, der sender en stor tak til RMS og Randers talent og elite, for den store hjælp med forberedelsen til 2018.

Jesper en af de unge, der bliver spændende at følge i fremtiden, hvad den byder på.

 

jk.jpg