Crossnyt.dk logo

Kristensens lange vej tilbage

Med den skade Jesper Kristensen fik i år, har der været rigelig tid til at tænke, har jeg gang i den rigtige sport. Tankerne har nok også kredset omkring et stop fra sporten, men nu er det unge talent tilbage på crosseren igen og satser på MX 2 klassen.

Jesper kom tilbage på Crosseren igen efter over 5 måneders skades pause og genoptræning. Det var til afslutning med Team East Racing på Erik Sig’s private bane.


- Det var fedt med den første tur på den helt nye Yamaha YZF 250 2019. Det var en skøn forløsning, også selvom der var plads til en lille botanik tur i buskadset. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med at få bygget på med en masse køretimer, så jeg bliver klar til en ny sæson, lyder det fra Jesper, der er tilbage i MX 2 klassen.


- Jeg skal køre MX 2 i 19 og har planer om at bruge 19 til at komme ordentligt tilbage igen, lyder det fra Jesper der glæder sig.


- Jeg vil bruge pokal løbende til at få noget løbs træning, men vil selfølgelig også gøre mit bedste for at se om jeg kan lave et par gode placeringer i A-MX2 til DM, lyder det fra den unge rytter igen i 19 på Yamaha.

4575F520-D2E7-4CF4-AF11-F94724D2C345.jpeg