Crossnyt.dk logo

Kursen sat for 2020 for Bjerregaard

Nichlas Bjerregaard har alt på plads til 2020 og er igen at finde på Yamaha i MX 1 klassen. Målet er DM guld.

Nichlas går benhårdt efter DM titlen.

- I år var lidt for stresset med arbejde og derefter at få trænet ordnet maskiner osv. Hvis man skal flytte sig de sidste procent, er det vigtigt at få tingene i struktur. Derfor er jeg rigtig glad for min kammerat Andreas Hansen bliver fast mekker for mig. Han står for cyklerne og har også selv kørt på højt niveau, så han ved hvordan det skal fungere på dagen, fortæller Nichlas, der bliver på Yamaha.

- YAMAHA er jeg bare så glad for at køre på, det virker, og jeg kender den rigtig godt så ingen grund til at prøve noget andet, fortæller Nichlas, der har kørt Yamaha flere sæsoner - fokus er på 2 turneringer i 2020.

- DM A vil jeg gå efter at vinde og svensk mesterskab vil jeg køre fuld serie af, hvis ellers DMU laver kalenderen, så de ikke falder sammen. Svensk er en fed serie med mange hurtige kørere så igen en serie, der er med til at udvikle mig, lyder det fra Nichlas, der har været glad for støtten i år.

- Det betyder rigtig meget at sponsorerne holder ved efter en lille mavelanding i år så tusind tak for støtten til alle. Nu er vi igen klar til sammen at gå efter guldet, slutter en tændt Nichlas Bjerregaard.

Nichlas Bjerregaard støttes af:

 

Yamaha, ATV Garagen, Pse Parts, SevenMX, 6Dhelmets, Protectwhatmattersmost, Eksbrand, Gaerneofficiel, Gaerne, Odigrips, Odihandlebar. BMS, Elt, Rg3, FV Black sheep mx soap, Almk, SBS, Newink Tattoo, B&E stål, VP, SL power, RR Graphic, Sos racingparts, Atnu, Kajs MC, Bygma


70744554_2239538779491359_7734566029363249152_o.jpg (1)