Crossnyt.dk logo

Larsen kommer til Næstved

Nikolaj Larsen kommer til Næstved på søndag - desværre kun som tilskuer til løbet, der arrangeres af hans egen klub Næstved Motor Klub. Crossnyt har snakket med ham om tiden uden motocross på højt niveau.

Nikolaj Larsen dansk mester i MX 1 klassen i 16 og 17 og før det også i MX 2 klassen. Nu er der gået et år uden motocross, men hvad får han tiden til at gå med.

- Desværre bliver det ikke til så meget tid på motorcyklen, som jeg ville. Jeg kører vel kun engang hver 3. uge og skulle da også lige tage mig sammen, havde hygget så meget, at jeg havde problemer med at passe seven tøjet, men det er der styr på igen, griner Nikolaj Larsen.

- Det ikke at have et mål med det, man går og laver er virkelig svært for mig. Alle årene omkring motocross sporten har hele tiden været med et mål for øje vinde og blive bedre. Det har været svært for mig pludselig, havde jeg en masse tid til overs, som jeg ville kunne bruge på alt muligt andet feks. Hygge med vennerne den har fået noget gas, griner Nikolaj, der er færdig i sommeren 19 med VVS uddannelsen, men ud over arbejde hjælper han også de unge kørere i klubben.

- Jeg har hygget mig med at lære fra mig til de unge talenter, som der er en del af i Næstved Motorklub - rart at kunne give noget tilbage. Nogle gange kan jeg faktisk ikke forstå, hvordan jeg har kunnet bruge så meget tid på sporten før, men der kan jeg sende en en venlig tanke til min mester, der virkelig har sørget for at jeg har kunnet dyrke min sport ved siden af arbejdet - ellers kunne det ikke lade sig gøre, fortæller Nikolaj.

Men hvem er Nikolaj uden motocross.

- Jamen det er faktisk det, jeg har prøvet på at finde ud af det seneste år, jeg leder virkelig efter noget, der giver mening efter at have brugt al min tid på motocross. Nu nyder jeg bare min frihed, så dukker der nok noget op på et tidspunkt, slutter Nikolaj, der skal hjælpe med live stream på søndag.

larsensejr.jpg