Crossnyt.dk logo

Larsen vender tilbage eller gør han

Nikolaj Larsen har vundet flere danske mesterskaber inden han stoppede sin karriere - kun lidt træning blev det til i 2018, men nu skal han være træner og måske køre løb for Team Special Montering.

- Ja det er rigtigt Team Specialmontering ringede og hørte, om jeg kunne være som det i fodbold sprog hedder spillende træner. Det er for at træne teamets kørere i løbet af sæsonen, og jeg har før sagt, at jeg havde lidt svært ved at finde noget, der for mig gav værdi i sporten efter mange år med fokus kun på at vinde. Det føler jeg lidt, at jeg kan prøve af med denne aftale som træner, er det at jeg kan se mig selv i det, fortæller Nikolaj, der ikke lige vender tilbage til nogle løbs serier lige med det samme.

- Det er det fede ved denne aftale er at, jeg bestemmer selv om, jeg vil geare op og køre en eller flere løb. Der er ikke nogle forventninger til mig, kun at jeg træner teamets kørere, men jeg vil da ikke afvise, at jeg kunne holde bag bommen på et tidspunkt, griner Nikolaj.

Han vil være at finde på Yamaha i denne sæson selv om han bare træner eller kører løb, men det er først efter en lang tur med rygsæk.

 

- Jeg er smuttet til new Zealand og Sri Lanka, hvor jeg skal være et par måneder - for at slappe af er lige blevet udlært og vil gerne have en på opleveren, slutter Nikolaj.

bom.jpg