Crossnyt.dk logo

Larsen vil nyde friheden

Vi snakkede med Nikolaj Larsen, om han nu har holdt den sidste DM fest, og har han truffet den rigtige beslutning med at stoppe for alvor. Beslutningen er taget og føles stadig rigtig, mener han. Men hvad vil han så få tiden til at gå med i 2018.

- Næste år skal jeg færdig gøre min lærer plads som vvs'er. Jeg vil nyde friheden af ikke hele tiden at skulle køre eller træne, men gøre det, når lysten er der. Jeg vil beholde en racer, så jeg kan komme ud at trille, når jeg har lyst, siger Larsen. Han har for alvor hygget sig efter sæson afslutningen, der gav ham titlerne DM vinder og svensk mester. Nikolaj siger da også, at han slet ikke er træt af at køre motocross.

- Grunden til jeg har valgt at stoppe med at kører race er ikke fordi, jeg ikke syntes, det er sjovt at køre cross. Det er alt det uden om, jeg er mættet af efter alle de år. Om jeg kommer ud at køre et DM næste år, er ikke min plan. Jeg skal bare ud at træne og hygge mig, så meget jeg har lyst til, siger Larsen. Er det så også slut med den hårde træning af kroppen, han bare stoppe med den eller.

- Jeg vil helt sikkert forsøge at holde min træning lidt ved lige. Da jeg ved, at så bliver mine træninger på crosseren også meget sjovere, siger Larsen og føles det stadig rigtig.

- Ja, jeg føler stadig, det er den rigtige beslutning efter, jeg har sovet på det og det har jeg gjort rigtig mange nætter i forvejen. Men jeg er sikker på, at det bliver rigtig svært til foråret når alle racene går i gang igen, da jeg jo ikke har gået op i andet i så mange år, slutter Nikolaj.

Han virker ikke som om han kan lokkes tilbage, men vi prøver helt sikkert igen. Held og lykke med dit otium Larsen.


larsensejr.jpg