Crossnyt.dk logo

Line Dam fokuserer på næste sæson

Line Dam skulle i 2018 prøve at komme tilbage efter en korsbåndsskade og det har været med medalje til EM og gode VM resultater, der kan gøre sæsonen 2019 mere spændende.

Line fortæller om den spændende sæson, og hvad der er i vente for hende i 2019.


- Sæsonen 2018 er efterhånden lagt bag os. Jeg tager rigtig mange gode oplevelser og resultater med mig fra 2018, bl.a. min samlede placering som nr. 10 til VM og en 2. Plads ved EM for hold i Polen, siger Line, der er i fuld gang med planlægningen.


- Vi er ved at planlægge 2019 sæsonen, hvor første prioritet bliver at køre fuld VM igen. Vi leger lidt med tanken om også at køre EM, men det er et stort puslespil, der skal gå op. Den danske kalender ligger umiddelbart ikke godt for mig, da det ikke bliver muligt for mig at køre alle afdelinger af DM, fordi DM og VM falder sammen i flere weekender, fortæller Line, der har kørt DM i år med de bedste danske motocross kørere hvor hun har klaret sig rigtig godt også i dette selskab.


Man må sige Line er kommet flot tilbage efter sin skade og nu skal formen bygges op.

- Det bliver en hård vinter for mig, med en masse træning. Heldigvis har jeg nogle gode trænere fra Randers talent og elite inde over, som hjælper mig med at nå min topform og være 100% klar, når det virkelig gælder. Dette er første vinter i lang tid, hvor jeg føler, at jeg endelig kan begynde at bygge på, og ikke kun genoptræne efter et par år med skader. Derfor tror jeg på, at jeg kommer stærkere tilbage til 2019 end nogensinde før, lyder det friskt fra den unge pige fra Randers.


line dam.jpg